Besplatna dostava za sve narudzbine preko 5500 din.

UC-II Collagen

UC-II Collagen

UC-2 Kolagen koristi specifičnu vrstu kolagena tipa II koji je usmeren na podršku zdravlju zglobova. Ovaj kolagen se fokusira na smanjenje nelagodnosti u zglobovima i podršku regeneraciji hrskavice, često se koristi kod osoba s problemima kao što su osteoartritis ili oštećenje hrskavice.
Poručite proizvod

3.600 RSD


Unesite vaš jedinstveni kod i ostvarite popust prilikom poručivanja
Product Image
Pakovanje 60 tableta
3.600 RSD
Poruči
Besplatna dostava

Besplatna dostava za porudžbine iznad 5500 RSD

Nemački kvalitet

Nemački kvalitet

Dostava u roku od 2-3 radna dana

Dostava u roku od 2-3 radna dana

GMP i ISO sertifikovano

GMP i ISO sertifikovano

Naučna Istraživanja

UC-2 Kolagen takođe može imati efikasnu apsorpciju, fokusirajući se na ciljano delovanje u zglobovima.
UC-2 Kolagen se često preporučuje osobama sa specifičnim problemima zglobova ili onima koji žele preventivnu podršku za očuvanje zdravlja zglobova.

Recenzije

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter i ostvarite popust.

Na vašu email adresu će stići kod sa popustom koji možete iskoristiti na sajtu prilikom poručivanja

Možda će vas i ovo zanimati

Najčešća Pitanja

Kolagenski peptidi, koji se takođe nazivaju hidrolizovani kolagen ili kolagenski hidrolizat, su visoko svarljivi proteini dobijeni enzimskom obradom materijala bogatih kolagenom. Potiču iz najkvalitetnijih sirovina, a bioaktivni SOLUGEL® kolagenski peptidi proizvode se iz strogo kontrolisanog procesa koji koristi jedinstvenu biotehnologiju koja rezultira uvek visokom kvalitetom.
Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom telu i čini preko 30% proteina tela. Kao ključni građevinski blokovi koji pružaju podršku i strukturu našem telu, kolagen se nalazi u svim vezivnim tkivima kao što su koža, kosti, hrskavice, tetive, ligamenti i krvni sudovi. Kao strukturni okvir tela, kolagen igra ključnu ulogu u podršci i povezivanju svih elemenata tela.
Kolagenski peptidi se dalje hidrolizuju u manje peptide ili čak slobodne aminokiseline duž digestivnog trakta ljudskog tela. Takođe se lako apsorbuju u crevima. Testovi su dokazali da stižu do krvotoka u roku od 15 minuta i dostupni su da izvrše različite funkcije u ciljnim tkivima. Prisustvo peptida dostiže maksimalni nivo nakon 1-2 sata, a zatim se smanjuje na polovinu maksimalnog nivoa 4 sata nakon unosa.
Kolagenski peptidi su čisti proteini. Ovaj prirodni sastojak je bez glutena, šećera, masti, holesterola i ugljenih hidrata, veštačkih boja, ukusa i zaslađivača. Ne sadrži aditive i konzervanse.
Nekoliko kliničkih studija dokazalo je pozitivne zdravstvene koristi kolagenskih peptida u vezi sa kožom, kostima, zglobovima, upravljanjem telesnom težinom i sportskom izvedbom.
Preporučena dnevna doza kreće se od 10-15g dnevno u zavisnosti od željenih zdravstvenih koristi, a trajanje unosa takođe može varirati.